Fejr Skoleferien i Uge 7 med Eventyrligt Skiløb i Lofsdalen

– Sveriges Skjulte Perle

Er du på udkig efter det perfekte sted at nyde skoleferien i uge 7 i 2024? Lofsdalen i Sverige er dit ideelle valg. Kendt for sine maleriske skiløjper og hyggelige fjeldmiljø, byder Lofsdalen på en uforglemmelig vinteroplevelse for hele familien.

Prisvenlige liftkort og ingen køer En af de største fordele ved Lofsdalen er dens overkommelige liftkort. Sammenlignet med andre svenske skidestinationer tilbyder Lofsdalen en oplevelse, der ikke sprænger budgettet. Og det bedste? Du slipper for de lange køer ved lifterne, hvilket betyder mere tid på pisterne!

Skiløb for alle niveauer Uanset om du er nybegynder eller erfaren skiløber, har Lofsdalen noget for dig. Med et udvalg af både enkle og udfordrende alpine skiløjper, kan enhver finde sin favoritbakke. For langrendsentusiaster byder Lofsdalen også på mil efter mil af velpræparerede spor.

Spændende snøskoterleder Eventyrlystne gæster vil elsade vores spændende snøskoterleder. Udforsk det betagende vinterlandskab på en guidet tur eller på egen hånd.

Hyggelig fjällby atmosfære Lofsdalen er mere end blot skiløb; det er en charmerende lille fjällby beliggende i hjertet af Sverige, kun en time fra Idre Fjäll. Her finder du en varm og indbydende atmosfære, der får enhver til at føle sig hjemme.

Aktiviteter for alle Udover skiløb, tilbyder Lofsdalen et bredt udvalg af aktiviteter. Besøg vores aktivitetshus for en aften med bowling og sjov med familien. Efter en dag på pisterne er der intet bedre end at samles og dele oplevelser over en spil bowling.

Kulinariske oplevelser
Vores lokale restauranter serverer lækre retter, der tilfredsstiller enhver smag. Fra traditionelle svenske specialiteter til internationale retter, er der noget for enhver smagsløg. Nyd et måltid med udsigt over de snedækkede bjerge, og lad den varme, hyggelige atmosfære opfylde jer med glæde.

Komfortabelt Ophold
Hvad enten du foretrækker at bo i en hyggelig stuga med ’ski in/ski out’-faciliteter eller på det luksuriøse Lofsdalens Fjällhotell, sikrer vi, at dit ophold bliver komfortabelt og mindeværdigt. Vores indkvarteringer er designet til at give maksimal komfort og bekvemmelighed, så du kan fokusere på at nyde din ferie.

Årets Bedste Fjälldestination 2023
Det er med stolthed, vi deler nyheden om, at Lofsdalen er blevet kåret til Årets Bedste Fjälldestination 2023. Denne anerkendelse er et bevis på den enestående oplevelse, vi tilbyder vores gæster.

Tag til Lofsdalen og Oplev Vinterens Magi
Med sin blanding af fantastiske skifaciliteter, varierede aktiviteter og en uovertruffen gæstfrihed, er Lofsdalen det ideelle sted at fejre skoleferien i uge 7. Pak skiene og forbered dig på en uforglemmelig ferie i Sveriges skjulte skisportsperle. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Lofsdalen

 

Skiløbere på skibakken i Lofsdalen under en skirejse

SKIFERIE UGE 7

Pris: fra 23 605 SEK for to voksne og to børn (0-7 år).

 • Indkvartering i 7 nætter i en hytte eller lejlighed i Lofsdalen.
 • Skileje i 6 dage, inklusive ski, stave og støvler.
 • Et 6-dages liftkort til ubegrænset skiløb i Lofsdalens bakker.

Priseksemplet gælder for to børn (0-7 år) og to voksne.

Besøg Destination Lofsdalen direkte & book dit ophold nu!

Nem og bekvem bilrejse til Lofsdalen

Der er to måder at rejse til Lofsdalen på. Enten med bil over Øresundsbroen eller med færge til Oslo og derfra til Lofsdalen. Vi ser det som en del af ferien at tage på denne smukke køretur med spændende stop undervejs.

Vores destination er tilgængelig via brede og velvedligeholdte veje, der sikrer en behagelig kørsel uden behov for firehjulstræk. Selv i vintermånederne, hvor sneen dækker landskabet med et magisk lag, er rejsen til Lofsdalen ligetil. Husk blot at udstyre din bil med vinterdæk.

Og for dig elbilsejere; med et voksende netværk af elbilsladere placeret strategisk i og omkring Lofsdalen, samt langs ruten, kan du roligt køre ud på eventyr, velvidende at opladning aldrig er langt væk.

Rejse via Øresundsbroen:

 • Denne rute indebærer at køre med bil fra din startdestination til Øresundsbroen, som forbinder Sverige og Danmark.
 • Krydset over Øresundsbroen tager omkring 10 minutter.
 • Derefter fortsætter du din bilrejse gennem Sverige, og det tager cirka 8-9 timer at nå Lofsdalen afhængigt af trafik og vejforhold.
 • Samlet set tager denne rute omkring 9-10 timer.

Rejse via færge til Oslo:

 • På denne rute tager du en færge fra din startdestination til Oslo, Norge.
 • Færgeturen kan variere afhængigt af den specifikke rute og færgeoperatør, men typisk tager det omkring 10-12 timer.
 • Efter ankomsten til Oslo fortsætter du din bilrejse til Lofsdalen, som tager cirka 5 timer afhængigt af vejforholdene.
 • Samlet set tager denne rute omkring 16-19 timer.

Book indkvartering i Lofsdalen

I Lofsdalen findes adskillige hytter med nærhed til både alpin skiløb, langrendsløjper og snescooterstier.

hytte sverige lofsdalen

Destination Lofsdalen

Book din drømmeindkvartering i hytter og lejligheder gennem Destination Lofsdalen. Opdag deres store udvalg af hytter tæt på skiløjper og i forskellige prisklasser for at imødekomme alle. De er Lofsdalens største formidler af indkvartering med målet om at tilbyde den bedst mulige service. Hytterne er fantastiske, og bookingen er enkel. Kom og nyd et vidunderligt ophold hos os!

Lofsdalens fjällhotell

Oplev Magien ved Lofsdalens Fjeldhotel

 • Komfortable værelser
 • Lokale kulinariske lækkerier, der forkæler dine smagsløg.
 • En gæstfri atmosfære, hvor hver gæst behandles som familie.
 • Nem adgang til udendørs aktiviteter for alle aldre og interesser.

Tag et skridt mod dit næste eventyr. Kontakt Lofsdalens Fjällhotell i dag og sikr dig en uforglemmelig ferie!

Skiløbere på skibakken i Lofsdalen under en skirejse

Destination Lofsdalen skiferiepakke:

Pris: fra 14 930 SEK for to voksne og to børn.

- Indkvartering i en komfortabel bolig i 7 dage med ski in/ski out.
- Skileje i 6 dage, inklusive ski, stave og skistøvler.
- 6-dages liftkort for to voksne og to børn

Priseksemplet gælder for uge to for to børn (0-7 år) og to voksne.

Besøg Destination Lofsdalen & book dit ophold nu!

SERVICE I lofsdalen

 

Velkommen til Lofsdalen, hvor gæstfriheden skinner igennem, og hvor betalingskomfort er en del af oplevelsen. I vores by er betalingskort ikke blot accepteret, men også foretrukket.

Når det kommer til daglige fornødenheder, kan du stole på vores lokale købmandsbutik, som byder på et bredt udvalg af varer. Skulle du have lyst til at nyde en god vin eller en øl til dit måltid, bemærk venligst at vores butik ikke fører alkoholiske drikkevarer. Men fortvivl ikke, det nærmeste ’Systembolaget’ findes i Idre by på vejen til Lofsdalen eller i Sveg. Endnu mere bekvemt, kan du bestille dine favoritdrikke på www.systembolaget.se og vælge at få dem leveret direkte til ICA Nära i Lofsdalen indenfor 2-5 dage.

For de rejsende med bil tilbyder Lofsdalen ikke kun en tankstation, men også en række elbilsladere, herunder hurtigladere og semiladere. Og hvis du vælger at bo i en af vores mange hyggelige hytter, vil du opdage, at mange af dem også er udstyret med elbilsladere, så din bil kan få ny energi, mens du slapper af.

Lofsdalen er en charmerende lille by, der byder på et udvalg af indbydende restauranter, et hyggeligt fjeldbageri og flere små butikker. Her kan du nyde lokalt håndværk og hjemmebag, der gør din ferie endnu mere mindeværdig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og gøre dit ophold i Lofsdalen så behageligt som muligt!

Planlægger du din næste skirejse?

Kontakt os

6 + 12 =