Favorabel valutakurs gør Sveriges skiferie til en god handel:

LOFSDALEN TILTRÆKKER MED LAVPRIS LIFTKORT OG FAMILIEVENLIGE PISTER

Med den nyeste vekselkurs, hvor en dansk krone (DKK) er omkring 1,56 svenske kroner (SEK), er det en fordelagtig tid for danskere at rejse til Sverige. Lofsdalen, som for nylig er kåret til årets fjälldestination 2023, fremstår som et særligt attraktivt valg for en prisvenlig skiferie.

Ikke nok med at Lofsdalen tilbyder et af Sveriges billigste liftkort, med priser som for vinteren 2024 er 465 SEK for en dag og 1995 SEK for seks dage, hvilket er konkurrencedygtigt sammenlignet med andre svenske skisteder. Området er også kendt for sin rolige atmosfære, korte liftkøer og muligheder for kvalitetstid med familien i en afslappende fjällby.

Lofsdalen tilbyder et bredt udvalg af pister, der passer til hele familien, fra begyndere til erfarne skiløbere, og med den højeste faldhøjde syd for Åre er der også udfordringer for de mere avancerede skiløbere. Desuden skier børn under 8 år med hjelm gratis, hvilket yderligere forstærker billedet af destinationen som børnevenlig og prisvenlig.

Liftåbningstiderne løber fra sæsonstart den 15. december 2023 til afslutningen den 14. april 2024, med aftenskiløb tilgængeligt i visse perioder for dem, der køber dagskort. Denne kombination af prisvenlige liftkort, familievenlige aktiviteter og en prisvindende destination gør Lofsdalen til et fremragende valg for en skiferie denne sæson.

Nem og bekvem bilrejse til Lofsdalen

Der er to måder at rejse til Lofsdalen på. Enten med bil over Øresundsbroen eller med færge til Oslo og derfra til Lofsdalen. Vi ser det som en del af ferien at tage på denne smukke køretur med spændende stop undervejs.

Vores destination er tilgængelig via brede og velvedligeholdte veje, der sikrer en behagelig kørsel uden behov for firehjulstræk. Selv i vintermånederne, hvor sneen dækker landskabet med et magisk lag, er rejsen til Lofsdalen ligetil. Husk blot at udstyre din bil med vinterdæk.

Og for dig elbilsejere; med et voksende netværk af elbilsladere placeret strategisk i og omkring Lofsdalen, samt langs ruten, kan du roligt køre ud på eventyr, velvidende at opladning aldrig er langt væk.

Rejse via Øresundsbroen:

 • Denne rute indebærer at køre med bil fra din startdestination til Øresundsbroen, som forbinder Sverige og Danmark.
 • Krydset over Øresundsbroen tager omkring 10 minutter.
 • Derefter fortsætter du din bilrejse gennem Sverige, og det tager cirka 8-9 timer at nå Lofsdalen afhængigt af trafik og vejforhold.
 • Samlet set tager denne rute omkring 9-10 timer.

Rejse via færge til Oslo:

 • På denne rute tager du en færge fra din startdestination til Oslo, Norge.
 • Færgeturen kan variere afhængigt af den specifikke rute og færgeoperatør, men typisk tager det omkring 10-12 timer.
 • Efter ankomsten til Oslo fortsætter du din bilrejse til Lofsdalen, som tager cirka 5 timer afhængigt af vejforholdene.
 • Samlet set tager denne rute omkring 16-19 timer.

Book indkvartering i Lofsdalen

I Lofsdalen findes adskillige hytter med nærhed til både alpin skiløb, langrendsløjper og snescooterstier.

hytte sverige lofsdalen

Destination Lofsdalen

Book din drømmeindkvartering i hytter og lejligheder gennem Destination Lofsdalen. Opdag deres store udvalg af hytter tæt på skiløjper og i forskellige prisklasser for at imødekomme alle. De er Lofsdalens største formidler af indkvartering med målet om at tilbyde den bedst mulige service. Hytterne er fantastiske, og bookingen er enkel. Kom og nyd et vidunderligt ophold hos os!

Lofsdalens fjällhotell

Oplev Magien ved Lofsdalens Fjeldhotel

 • Komfortable værelser
 • Lokale kulinariske lækkerier, der forkæler dine smagsløg.
 • En gæstfri atmosfære, hvor hver gæst behandles som familie.
 • Nem adgang til udendørs aktiviteter for alle aldre og interesser.

Tag et skridt mod dit næste eventyr. Kontakt Lofsdalens Fjällhotell i dag og sikr dig en uforglemmelig ferie!

Skiløbere på skibakken i Lofsdalen under en skirejse

Destination Lofsdalen skiferiepakke:

Pris: fra 14 930 SEK for to voksne og to børn.

- Indkvartering i en komfortabel bolig i 7 dage med ski in/ski out.
- Skileje i 6 dage, inklusive ski, stave og skistøvler.
- 6-dages liftkort for to voksne og to børn

Priseksemplet gælder for uge to for to børn (0-7 år) og to voksne.

Besøg Destination Lofsdalen & book dit ophold nu!

SERVICE I lofsdalen

 

Velkommen til Lofsdalen, hvor gæstfriheden skinner igennem, og hvor betalingskomfort er en del af oplevelsen. I vores by er betalingskort ikke blot accepteret, men også foretrukket.

Når det kommer til daglige fornødenheder, kan du stole på vores lokale købmandsbutik, som byder på et bredt udvalg af varer. Skulle du have lyst til at nyde en god vin eller en øl til dit måltid, bemærk venligst at vores butik ikke fører alkoholiske drikkevarer. Men fortvivl ikke, det nærmeste ’Systembolaget’ findes i Idre by på vejen til Lofsdalen eller i Sveg. Endnu mere bekvemt, kan du bestille dine favoritdrikke på www.systembolaget.se og vælge at få dem leveret direkte til ICA Nära i Lofsdalen indenfor 2-5 dage.

For de rejsende med bil tilbyder Lofsdalen ikke kun en tankstation, men også en række elbilsladere, herunder hurtigladere og semiladere. Og hvis du vælger at bo i en af vores mange hyggelige hytter, vil du opdage, at mange af dem også er udstyret med elbilsladere, så din bil kan få ny energi, mens du slapper af.

Lofsdalen er en charmerende lille by, der byder på et udvalg af indbydende restauranter, et hyggeligt fjeldbageri og flere små butikker. Her kan du nyde lokalt håndværk og hjemmebag, der gør din ferie endnu mere mindeværdig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og gøre dit ophold i Lofsdalen så behageligt som muligt!

Planlægger du din næste skirejse?

Kontakt os

4 + 12 =